Elisa liittymät

Katso täältä Elisan parhaat liittymätarjoukset

Vaihda vanha puhelinliittymä uuteen ja edullisempaan.

 

Miksi valita Elisa liittymätarjous?

Elisa on suomalainen luotettava teleoperaattori. Yhteydet toimivat mutkattomasti laajalla kuuluvuusalueella. Elisa on yksi merkittävimmistä tekijöistä liittymäpuolella ja heidän puhelinliittymätarjonnastaan löytyy laaja valikoima liittymiä jokaiseen käyttötarkoitukseen. Valitsemalla Elisa liittymän varmistat samalla, että yhteys on nopea edulliseen hintaan.

Elisa liittymä on huippuunsa viritetty puhelinliittymä ilman datakattoa. Elisa liittymällä käytät rajattomasti nettiä kotimaassa, Pohjolassa ja Baltiassa sekä reilusti EU- ja ETA-maissa. Kuukausihintaan sisältyy myös normaalihintaiset puhelut ja viestit. Vaihtuvat liittymätarjoukset takaavat ettet maksa liittymästäsi koskaan liikaa.

 

Saanko pitää liittymän vaihtamisen jälkeen nykyisen puhelinnumeroni?

Kyllä saat. Vaihtamalla liittymän Elisalle sinun ei tarvitse vaihtaa puhelinnumeroasi. Se pysyy samana kuin ennenkin. Toki, jos haluat, voit vaihtaa puhelinliittymän uuteen.

 

Miten saan Elisa liittymän käyttööni?

Se on helppoa. Valitse Elisa liittymä liittymävertailutaulukosta klikkaamalla kohtaa “tilaa”. Täytä liittymäsopimus, joka oikeuttaa operaattorin irtisanomaan nykyisen liittymäsopimuksesi. Kun kaikki on hoidettu, saat ilmoituksen milloin voit vaihtaa postitse saamasi SIM-kortin puhelimeesi. Siihen asti vanha puhelinliittymäsi toimii ilman katkoksia.

 

Onko Elisalla liittymätarjouksia?

On toki. Liittymätarjouksia on aina tarjolla, joten kannattaa tarkkailla milloin kohdalle osuu sopiva liittymätarjous. Elisa liittymät ovat muutenkin hyvin edullisia mikä takaa, että vaikka et löytäisi juuri sinulle sopivaa liittymätarjousta ei normaalihintainen kuukausiliittymä ole laisinkaan kallis vaihtoehto.

 

Miksi puhelinliittymien vertailu kannattaa tehdä?

Vertailemalla puhelinliittymien hintoja ja ominaisuuksia löydät juuri sellaisen liittymän, jonka tarvitset. Vertailun avulla pystyy myös tarkemmin hahmottamaan mikä teleoperaattoreista pystyy tarjoamaan sinulle halvimman hinnan. Pidemmällä aikavälillä säästö voi olla huomattava. Monet myös keskittävät kaikkien perheenjäsenten puhelinliittymät samalle operaattorille, jolloin liittymien hallinta ja kuukausilaskujen seuranta on helpompaa.

Liittymävertailussa on neljän suurimman teleoperaattorin puhelinliittymät vertailussa. Jokaisella operaattorilla on hieman toisistaan poikkeavat puhelinliittymät tarjolla, joten sopiva liittymä löytyy tarkastelun avulla.

Vertailussa mukana Telia liittymät, DNA liittymät, Moi liittymät sekä esittelyssä olevat Elisa liittymät.

Taulukko auttaa vertailua, koska sopivaa liittymää etsivän henkilön ei tarvitse surffailla sivustolta sivustolle, vaan päivitetyt liittymätarjoukset ja voimassa olevat puhelinliittymäpaketit löytyy selkeästä taulukosta.

 

Lähteet ja lisätietoa:

Liittymätarjous.net