Moi liittymät

Katso täältä Moi:n parhaat liittymätarjoukset

Vaihda vanha puhelinliittymä uuteen ja edullisempaan.

 

Miksi valita Moi liittymätarjous?

Moi liittymä on ketterä operaattori, joka käyttää DNA:n huippunopeaa 4G LTE-verkkoa.

Moi Mobiilin liittymähinta on alkaen 6 euroa kuukausi, mikä on todella halpa puhelinliittymä ja eivät liittymien hinnat ole korkeat missään muussakaan vaihtoehdossa. Jos etsit edullista liittymätarjousta, Moi liittymä on varteen otettava vaihtoehto.

Vertaa liittymätarjouksia ja voimassa olevien liittymien hintoja yllä olevan taulukon avulla ja valitse itsellesi halvin puhelinliittymä.

Liittymän valinnassa kannattaa miettiä alkuun omia käyttötottumuksiaan ja kenties mitä uutta kaipaa puhelinliittymältään. Etsitkö huippunopeaa 4G tai 5G – verkkoa? Vai olisiko aika yhdistää koko perheen liittymät samalle operaattorille, jolloin kuukausitasolla voisi säästää mukavasti puhelinliittymämaksuissa?

Omasta puhelinerittelyosasta näet tämän hetkisen liittymäsi käytön kuukautta kohden. Erittelyosassa näkyy puheminuutit, tekstiviestien määrä ja datan käyttö.

Liittymävertailussa on mukana neljä suurinta teleoperaattoria; Telia liittymät, Elisa liittymät, DNA liittymät sekä tässä esitellyt Moi liittymät. Näin ollen käyttäjällä on aina vertailtavanaan parhaat liittymätarjoukset.

 

Vaihtuuko puhelinnumero liittymän vaihtamisen yhteydessä?

Ei toki vaihdu, ellet niin halua. Toki puhelinnumeron vaihtaminen on mahdollista, kunhan muistat ilmoittaa siitä liittymän vaihtamisen yhteydessä.

 

Miten Moi liittymä otetaan käyttöön?

Aloita liittymän valinta klikkaamalla yllä olevasta taulukosta Moi liittymän kohtaa “tilaa”.

Tämän jälkeen täytät hakemuksen tiedoilla kenelle liittymä tulee. Saat tässä kohtaa ilmoittaa haluatko pitää nykyisen puhelinnumeron vai vaihtaa uuteen. Kun kaikki vaadittavat kohdat on täytetty operaattori irtisanoo vanhan liittymän ilman, että sinun tarvitsee tehdä asialle mitään. Numeron siirto aikaisemmalta operaattorilta Moi:lle kestää noin 4 – 10 päivää ja saat tekstiviestillä tarkan tiedon, koska uusi liittymä on käytössä. Kun siirto on tehty, voit asentaa uuden SIM-kortin puhelimeen. Irtisanomisen tai vaihdoksen aikana ei liittymässä tule olemaan katkoksia.

 

Mikä Moi liittymätarjous kannattaa valita?

Tähän on vaikea vastata yksiselitteisesti. Liittymätarjouksen valintaan vaikuttaa millaisia ominaisuuksia haluat liittymään.

Etsitkö halvinta puhelinliittymää vai onko nopeus hintaa tärkeämpi?

Liittymävertailu auttaa hahmottamaan millainen liittymä sopii juuri sinulle. Usein perheet haluavat myös keskittää liittymät samalle operaattorille, niin liittymien hallinta on helpompaa.

 

Lähteet ja lisätietoa:

Liittymätarjous.net