Telia liittymät

Katso täältä Telian parhaat liittymätarjoukset

Vaihda vanha puhelinliittymä uuteen ja edullisempaan.

 

Miksi valita Telia liittymätarjous?

Telia liittymissä on otettu huomioon erilaiset käyttötottumukset. Puhelinliittymä valikoimasta löytyy liittymä lapselle, vähemmän puhelinta käyttävälle henkilölle sekä liittymät henkilöille, jotka hoitavat lähes kaikki asiat puhelimellaan.

Puhelimella hoidetaan nykyään laskujen maksu, palveluiden tilaamiset sekä osittain myös työt. Puhelimella katsellaan videot, elokuvat sekä etäpalaverit. Voidaankin siis sanoa, että monella on kännykkä koko ajan lähettyvillä ja tärkeimpänä ominaisuutena liittymässä arvostetaan nopeutta ja edullista kuukausihintaa rajattomalla puhepaketilla.

Telia liittymissä suosituimpia liittymätarjouksia ovatkin rajattomat liittymät. Tämä tarkoittaa, että liittymän hintaan kuuluu rajaton puhe- ja viestipaketti, jossa henkilö saa puhua ja viestitellä niin paljon kuin vain tarvetta on murehtimatta millainen lasku kuukauden kuluttua odottaa. Rajaton Lite – liittymissä maksu muodostuu käytön mukaan, mikä on hyvä valinta henkilölle joka ei juurikaan soita puheluja.

 

Vaihtuuko puhelinnumero liittymän vaihtamisen yhteydessä?

Ei vaihdu, ellet niin halua. Telia liittymissä asiakas saa aina pitää olemassa olevan puhelinnumeron. Tämä selkeyttää liittymän vaihtamista, kun uutta puhelinnumeroa ei tarvitse ilmoitella henkilöille joiden kanssa on tekemisissä.

 

Miten Telia liittymä otetaan käyttöön?

Telia liittymät on helppo ottaa käyttöön. Tämä ei vaadi asiakkaalta muuta kuin liittymän valintaa ja sopimuslomakkeen täyttämistä. Siitä eteenpäin Telia hoitaa nykyisen liittymän irtisanomisen ja numerosiirron. Asiakas saa postitse uuden SIM-kortin, jonka vaihtamisesta hän saa ilmoituksen aikaisemman sopimuksen irtisanomisen jälkeen. Siihen asti nykyinen liittymä toimii moitteettomasti.

 

Mikä Telia liittymätarjous kannattaa valita?

Tähän ei ole yhtä oikeaa vastausta, koska liittymätarjoukset vaihtuvat.

Suositeltavaa on tutustua liittymätarjouksiin siinä vaiheessa, kun on tullut ajankohtaiseksi vaihtaa liittymä.

Neljän suurimman operaattorin välillä on myös kova kilpailu asiakkaista, joka antaa käyttäjälle hyvät mahdollisuudet löytää kilpailukykyinen liittymätarjous vertailun avulla.

Tarkastele liittymävertailutaulukkoa ja valitse operaattori, joka tarjoaa sinulle parhaan liittymätarjouksen.

Automaattisesti päivittyvässä taulukossa on Telia liittymät, Elisa liittymät, Moi liittymät sekä DNA liittymät esiteltynä.

Ota liittymän valinnassa huomioon kuinka paljon puheluita puhut kuukauden aikana? Tarvitsetko nopean nettiyhteyden? Kuinka paljon kuukauden aikana tulee lähetettyä viestejä? Millainen liittymätarjous sopii sinulle?

Nämä kaikki tiedot saa tarkasti selville omasta puhelinerittelystä.

 

Lähteet ja lisätietoa:

Liittymätarjous.net