Liittymätarjous

Liittymätarjoukset tuovat säästöä puhelinlaskuihin

On sanomattakin selvää, että liittymätarjoukset tuovat puhelinlaskuihin säästöä, mutta kuinka usein liittymätarjoukset tulisi hyödyntää tai ylipäätään tarkistaa?

Liittymätarjouksia ei toki tarvitse seurata kuukausittain, mutta pääpiirteittäin oman puhelinliittymän ajantasalle päivittäminen tai tarkistaminen olisi hyvä tehdä noin 6 – 12 kuukauden välein. Kilpailu operaattoreiden välillä on kovaa ja teknologia kehittyy huimaa vaihtua eteenpäin, joten vuosi sitten liittymään otetut ominaisuudet voivat olla jo vanha juttu ja liittymä hinnoittelultaan kallis. Esimerkiksi 5 G – verkkoa laajennetaan koko ajan kattamaan koko Suomea, joten huippunopean 5 G – verkon kattavuuden omalla asuinalueellasi kannattaa tarkistaa tämän vuoden aikana, samoin liittymätarjoukset eri operaattoreiden välillä. Liittymätarjoukset hyödyntämällä omaan matkapuhelimeen tai vaikka koko perheelle, voi tuoda säästöä muutamasti kymmenestä eurosta jopa satoihin euroihin vuoden aikana. Puhelinlaskussa näkyvä säästö muodostuu monesta tekijästä, joten paras tapa selvittää asia on tehdä tarkempi liittymävertailu.

Neljä suurinta operaattoria tarjoaa asiakkailleen vaihtuvia liittymätarjouksia, joten ennen uuden liittymän valintaa kannattaa tarkistaa jokaisen operaattorin uusimmat liittymätarjoukset. Aikaisemmmin liittymävertailua pidettiin aikaavievänä puuhana ja sitähän se kieltämättä oli. Saadakseen liittymätarjoukset tarkempaan vertailuun tuli jokaisen operaattorin liittymätarjonta käydä tutkimassa tarkemmin heidän verkkosivuillaan. Tämä vei aikaa, kun jokainen operaattori esitteli omat puhelinliittymät hieman eri tavoin eikä asiakas enää loppujen lopuksi muistanut kuka tarjosi ja mitä?

 

Ota liittymävertailutaulukko avuksi edullisimman liittymän löytämiseksi

Eri operaattoreiden välinen nettisurffailu voi käydä hermojen päälle. Ei hätää, Liittymätarjous.net etusivulla on todella selkeä liittymävertailutaulukko, johon on koottu neljän suurimman teleoperaattorin kaikki liittymän sekä heidän liittymätarjoukset. Näet siis nopeasti eri liittymätarjoukset, liittymien hinnat ja mikä operaattoreista kyseisen puhelinliittymän tarjoaa. Unohda hyppiminen sivustolta sivustolle ja ota käyttöösi helppokäyttöinen liittymävertailutaulukko. Taulukossa on esitelty selkeässä vertailtavassa muodossa Telia liittymät, Elisa liittymät, DNA liittymät sekä Moi liittymät.

 

Syyt miksi liittymä vaihdetaan

Syitä on monia. Yleisin syy on, että nykyisestä liittymästä maksetaan liikaa ja se halutaan siitä syystä vaihtaa edullisempaan. Muita syitä ovat tarjousjakson päättyminen, lapselle uuden liittymän ottaminen, nykyisen liittymän hidas netti tai tarpeettomat ominaisuudet tai perheen liittymien keskittäminen yhdelle operaattorille.

 

Uuden liittymätarjouksen hyödyntäminen

Uuden puhelinliittymän käyttöönotto on tehty hakijalle hyvin helpoksi. Olemassa olevassa liittymässä on harvoin määräaikaisuutta, mutta asia kannattaa tarkistaa ennen liittymän vaihtamista. Liittymän vaihtamisen yhteydessä kannattaa myös varautua, että vanhasta liittymästä täytyy maksaa vielä seuraavan kuukauden kiinteä lasku.

Uusi liittymä otetaan käyttöön siten, että asiakas käy valitun teleoperaattorin sivuilla täyttämässä liittymäsopimuksen. Tämä antaa operaattorille luvan irtisanoa nykyinen liittymä. Samalla asiakas päättää haluaako pitää nykyisen puhelinnumeron vai vaihtaa uuteen. Liittymän irtisanominen aloitetaan sopimuksen hyväksymisen jälkeen ja uusi puhelinliittymä on keskimäärin käytössä 4 – 14 vuorokauden kuluttua. Ennen uuden liittymän käyttöönottoa asiakkaan tulee asentaa puhelimeen uusi SIM-kortti, jonka hän saa postitse. SIM-kortin asentamisesta ilmoitetaan asiakkaalle etukäteen. Vanha puhelinliittymä on asiakkaan käytössä siihen asti, kun uuden liittymän saa ottaa käyttöön.

Jätä palaute tai kommentti alla olevalla lomakkeella

Jätä palaute

Liittymätarjous.net